Firmus Partners | Yritys
204
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-204,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.7.1551781957,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Firmus Partners Tripla

FIRMUS PARTNERS

Toimivampi työmaa

Firmus Partners Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaiset rakennuskone-,

laiteasennus-, kuljetus- ja nostopalvelut sekä ylläpitopalvelut Etelä-Suomen alueella.

OTA YHTEYTTÄ
Firmus Partners yritys

Firmus Partners Oy — toimivampi työmaa

 

Firmus Partners Oy on toiminut vuodesta 2010 alkaen tarjoten kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaiset rakennuskone-, laiteasennus- ja ylläpito- sekä kuljetus- ja nostopalvelut. Palvelumme keskittyvät Helsinki – Turku – Tampere -linjalle, mutta määränpäämme kattavat koko Suomen. Olemme olleet mukana erikokoisissa rakennushankkeissa, pienemmistä projekteista aina Suomen suurimpiin työmaaprojekteihin.

 

Olemme työmaiden luottokumppani ja toimimme voimavarana eri rakentamisen vaiheissa, niin lyhemmissä projekteissa kuin pidempiaikaisissakin työtarpeissa. Työmaapalvelumme koostuvat projektinjohdosta sekä suunnittelu-, asennus-, huolto- ja ylläpitotöistä kalustotoimittajasta riippumatta. Puhumme kaikki suomea.

 

 

  

Vastuu henkilökunnasta

 

Yrityksemme palveluksessa on tällä hetkellä 30 vakituista työntekijää. Emme käytä vuokratyövoimaa ollenkaan, vaan tähtäämme pitkäaikaisiin ja vakaisiin työsuhteisiin. Uskomme, että sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta on paitsi yrityksen tärkein voimavara myös paras laadun tae. Seuraamme henkilöstömme ammattitaidon kehitystä ja kannustamme henkilöstöä osallistumaan ja vaikuttamaan oman työnsä ja yrityksen kehittämiseen.

 

Jatkuvan kouluttamisen avulla pyrimme pitämään henkilöstömme ammattitaidon vaativien tehtävien mukaisella tasolla. Koulutuksen avulla pyrimme myös laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan. Työterveyshuollon kumppaninamme toimii Täsmä Työterveys Oy.

 

 

Vastuu yhteiskunnasta

 

Olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani –jäsen. Tilaajavastuu Oy korostaa rehtiä kilpailua ja toimii harmaata taloutta vastaan.

 

Lisäksi olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsen. Tämä on merkki vastuullisesta ja luotettavasta yhteistyökumppanista.

 

Olemme myös Suomen Yrittäjät Ry:n jäsen. Yhdistys korostaa yrittäjyyden merkitystä koko Suomen kehityksen ja talouden näkökulmasta.