Firmus Partners
- toimivampi työmaa

Firmus Partners Oy on luotettava kumppaninne työmaapalveluiden asennukseen ja ylläpitoon.Tarjoamme asiakaslähtöistä palvelua, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa yrityksellenne toimivamman työmaan.

Laadukkaat työmaapalvelut vuodesta 2010

Firmus Partners Oy on toiminut vuodesta 2010 alkaen tarjoten kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaiset rakennuskone-, laiteasennus- ja ylläpitopalvelut. Palvelumme keskittyvät pääkaupunkiseudun lisäksi Kotka – Lahti – Hämeenlinna – Tampere – Turku -akselille, mutta määränpäämme kattavat koko Suomen. Olemme olleet mukana erikokoisissa rakennushankkeissa, pienemmistä projekteista aina Suomen suurimpiin työmaaprojekteihin.

Olemme työmaiden luottokumppani ja toimimme voimavarana eri rakentamisen vaiheissa, niin lyhemmissä projekteissa kuin pidempiaikaisissakin työtarpeissa. Työmaapalveluihin kuuluvat julkisivupalveluihin, työmaahisseihin ja mastolavoihin, työmaasähköistykseen, olosuhteiden hallintaan ja työmaatiloihin liittyvät suunnittelu-, asennus-, ylläpito- ja asiantuntijapalvelut. Asennustoiminnan tukena toimivat kuljetus- ja nostotyöpalvelut.

Vastuu henkilökunnasta

Yrityksemme palveluksessa on tällä hetkellä 24 vakituista työntekijää. Emme käytä vuokratyövoimaa ollenkaan, vaan tähtäämme pitkäaikaisiin ja vakaisiin työsuhteisiin. Uskomme, että sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta on paitsi yrityksen tärkein voimavara myös paras laadun tae. Seuraamme henkilöstömme ammattitaidon kehitystä ja kannustamme henkilöstöä osallistumaan ja vaikuttamaan oman työnsä ja yrityksen kehittämiseen.

Jatkuvan kouluttamisen avulla pyrimme pitämään henkilöstömme ammattitaidon vaativien tehtävien mukaisella tasolla. Koulutuksen avulla pyrimme myös laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

Kaikki työntekijämme ovat saaneet kattavan työturvallisuuskoulutuksen ja putoamissuojauskoulutuksen. Hallitut ja harkitut työmenetelmät parantavat paitsi työntekijöidemme, myös muiden kohteessa toimivien henkilöiden työturvallisuutta.

Vastuu yhteiskunnasta

Olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani –jäsen. Tilaajavastuu Oy korostaa rehtiä kilpailua ja toimii harmaata taloutta vastaan.

Lisäksi olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsen. Tämä on merkki vastuullisesta ja luotettavasta yhteistyökumppanista.

Olemme myös Suomen Yrittäjät Ry:n jäsen. Yhdistys korostaa yrittäjyyden merkitystä koko Suomen kehityksen ja talouden näkökulmasta.

Firmus Partners Oy
Y-tunnus: 2302998-1

Postiosoite: Tarkkistentie 84, 06150 Porvoo
Käyntiosoite: Kiilleliuskeenkuja 3, 04300 Tuusula

Verkkolaskutus

OVT-tunnus: 003723029981
Välittäjätunnus: 003708599126
Välittäjä: Open Text Oy

Kotisivut yritykselle toteutti: Haven Porvoo