Firmus Partners | Rekry
145
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-145,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.7.1551781957,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
rekry-firmus-partners

REKRY

Oletko sinä hakemamme tyyppi?

 

Etsimme työmaapalveluiden tulevaisuuden ammattilaisia.
Haemme hyvällä motivaatiolla ja asenteella varustettuja tyyppejä, jotka haluavat oppia uutta ja saada työn kautta itselleen uuden ammatin. Työkokemuksesi ei tarvitse olla pitkä, emmekä vaadi pitkiä opintoja, meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja haluat kehittyä työssäsi. Työntekijänämme saat jatkuvaa koulutusta kehittyäksesi työmaapalveluiden huippuammattilaiseksi. Toivomme sinulta kuitenkin rakennustyömaakokemusta.

Miksi töihin Firmus Partnersille?

 

Kasvava yrityksemme on palveluhenkinen, meillä on hyvä ja nuorekas työilmapiiri, sekä työntekijöillämme on hyvät edut ja palkitsevat palkkamallit. Meillä hyvä työntekijä saa aina hyvän korvauksen työstään. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

 

Haemme tiimiimme henkilöitä, jotka haluavat olla kehittämässä uutta konseptia. Jos tunnistit itsesi näistä kuvauksista, haluamme sinut mukaan!

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

 

Sähköasentaja

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen työmaasähköistykseen reippaan asenteen työntekoon omaavaa asentajaa. Toivomme sinulta kokemusta työmaaolosuhteista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinä tuot mukanasi halun oppia uutta, me puolestamme koulutamme sinusta vahvan tekijän nuorekkaaseen joukkoomme.

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Viik, 0400 998 088.

 

 


 

 

Kappaletavara nosturiauton kuljettaja

 

Haemme nyt reippaan asenteen työntekoon omavaa nosturiautonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta kokemusta työmaaolosuhteista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet oma-aloitteinen ja pidät hyvää huolta käytössäsi olevasta kalustosta.

 

Edellytämme:
– C-ajokorttiluokan, CE katsotaan eduksi
– kuljettajan ammattipätevyyden
– asennusnosturikortin
– aiempi kokemus nosturiautonkuljettajan tehtävistä

 

Eduksi katsomme:
– voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Viik, 0400 998 088.

Rekrytointilomake

 

Voit hakea meille töihin avoinna oleviin työtehtäviin tai jättää meille avoimen hakemuksen lomakkeen kautta. Kerro perustietojesi lisäksi miksi juuri sinä haluaisit huipputiimiimme, minkälaista työkokemusta omaat ja minkälainen tyyppi olet.

 

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian lomakkeen jättämisen jälkeen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!