Firmus Partners | Rekry
145
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-145,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.7.1551781957,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
rekry-firmus-partners

REKRY

Koneasentaja vakituiseen työsuhteeseen

 

Etsimme työmaapalveluiden tulevaisuuden ammattilaisia.
Haemme hyvällä motivaatiolla ja asenteella varustettuja tyyppejä, jotka haluavat oppia uutta ja saada työn kautta itselleen uuden ammatin. Työkokemuksesi ei tarvitse olla pitkä, emmekä vaadi pitkiä opintoja, meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja haluat kehittyä työssäsi. Työntekijänämme saat jatkuvaa koulutusta kehittyäksesi työmaapalveluiden huippuammattilaiseksi. Toivomme sinulta kuitenkin rakennustyömaakokemusta ja B-ajokorttia.

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä mahdollisimman pian täyttämällä rekrytointilomake tai soittamalla: Esa Viik, 0400 998 088.

Miksi töihin Firmus Partnersille?

 

Kasvava yrityksemme on palveluhenkinen, meillä on hyvä ja nuorekas työilmapiiri, sekä työntekijöillämme on hyvät edut ja palkitsevat palkkamallit. Meillä hyvä työntekijä saa aina hyvän korvauksen työstään. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

 

Haemme tiimiimme henkilöitä, jotka haluavat olla kehittämässä uutta konseptia. Jos tunnistit itsesi näistä kuvauksista, haluamme sinut mukaan!

Rekrytointilomake

 

Voit jättää meille avoimen hakemuksen lomakkeen kautta. Kerro perustietojesi lisäksi miksi juuri sinä haluaisit huipputiimiimme, minkälaista työkokemusta omaat ja minkälainen tyyppi olet.

 

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian lomakkeen jättämisen jälkeen.