Henkilönostimien ja mastolavojen huolto ja katsastus

Kenttähuolto

Nostimiin tulee vikoja useimmiten käyttökohteessa työmaalla. Liikkuva huoltokalustomme palvelee asiakkaita joustavasti vikakorjauksissa Uudellamaalla. Mikäli laitteesi kuitenkin kaipaa laajempaa korjausta, on kauttamme mahdollisuus järjestää kuljetukset korjaamollemme ja takaisin työmaalle. Tarvittaessa järjestämme myös vuokranostimen korjauksen ajaksi.

24H Päivystys

Teknisen vikatilanteen sattuessa virka-ajan ulkopuolella, varmistamme laitteidenne luotettavan toimivuuden 24/7 päivystyksellä. Tekninen vika voidaan yleensä ratkaista paikan päällä kelloon katsomatta.

Huoltosopimukset

Huoltosopimus on asiakkaillemme helpoin tapa pitää lakisääteiset tarkastukset ja valmistajan suosittelemat huollot suoritettuina. Me huolehdimme puolestasi tarkastusten ja huoltojen ajankohdasta. Kaikista huolloista ja tarkastuksista toimitamme raportin asiakkaalle ja laitteen asiakirjakoteloon. Huoltosopimukset ovat kiinteähintaisia, jolloin ne on helppo myös budjetoida.

Katsastukset

Tyyppi Lavakorkeus Hinta
Saksilavat Alle 10 m 140 euroa/kpl
Saksilavat 10–25 m 240 euroa/kpl
Kuukulkijat Alle 25 m 240 euroa/kpl
Kuukulkijat Yli 25 m 290 euroa/kpl
Hinattavat puomilavat Kaikki 240 euroa/kpl
Mastolavat Kaikki 240 euroa/kpl

Lakisääteiset vuositarkastukset suoritamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa. Tarvittaessa huollamme tai korjaamme koneesi merkkikohtaisia varaosia käyttäen. Tarkastuksiin liittyvät korjaukset tehdään tuntityönä 58 euroa/h. Muualla tehtäviin tarkastuksiin lisätään kilometriveloitus 0,95 euroa/km.

Tarjoamme perusteelliset kymmenen vuoden välein tehtävät määräaikaistarkastukset tarjouksen mukaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ota yhteyttä

Teemu Rokala
040 145 2158
etunimi.sukunimi(at)firmuspartners.fi